Skip to main content
European Commission logo
català
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Consolidació d’un equipament cultural al Baix Empordà a partir de l’estalvi energètic

L’Auditori Espai Ter assegura l’estalvi energètic i consolida una programació cultural durant tot l’any gràcies a la renovació d’instal·lacions obsoletes.

ANTONI ROVIRA
ANTONI ROVIRA

El projecte TEC-TER, impulsat per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí-l'Estartit, comptarà amb una subvenció de 86.215 d’euros del fons Next Generation (35 % del pressupost total), té per objectiu principal assegurar el manteniment i consolidació de l’activitat artística i sociocultural que es programa anualment a l’Auditori Espai Ter a partir de la modernització de la infraestructura de climatització i producció d’aigua calenta sanitària, actualment obsoleta; la incorporació d’un sistema de gestió i control energètic a l’equipament; i, el desplegament d’un distintiu de qualitat ambiental. Durant el projecte, més de 60.000 usuaris coneixeran de primera mà les intervencions realitzades. Com a principals resultats, s’espera un estalvi energètic de fins a un 30% anual en climatització, la reducció d’un 10% de la despesa energètica de l’equipament, la celebració de 130 activitats a l’equipament en el curs 2022-2023 i 8 visites a les obres realitzades amb la ciutadania.

 

Aquest projecte s’emmarca en el component 24, “Revalorització de la indústria cultural” i inversió 2 “Dinamització de la cultural arreu del territori” del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència NextGeneration UE. 

 

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
Cohesió social i territorial

Finançament

Actors implicats

Coordinadors

AJUNTAMENT DE TORROELLA DE MONTGRÍ