Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Creació d’experiències turístiques innovadores a Menorca

Col·laboració entre empreses turístiques de diferents comunitats autònomes per a la creació i comercialització d’experiències turístiques innovadores que vinculen astronomia i navegació

Font: Joao Branco - Unsplash

SEA STARTLIGHT neix de la fusió del mar i les estrelles per part d’un grup d’entitats format per empreses que tenen una àmplia experiència en la creació, gestió o suport d’experiències turístiques, principalment nàutiques. El projecte impulsa, de manera col·laborativa, el desenvolupament d’una experiència turística innovadora, sostenible, integradora i competitiva que posa en valor la relació que sempre ha existit entre navegació i astronomia. SEA STARTLIGHT, liderat per Nautic Ocean, l’única agència de viatges a Espanya amb certificació oficial Startlight, comercialitzarà les experiències turístiques que s’articulin a través del projecte. Com a pilot, actualment es compta amb la comercialització d’una travessia en veler de set dies entre Barcelona i Menorca, Reserva de la Biosfera i també destí i reserva Stratlight, una aventura Startlight que combina l’atractiu de la navegació amb l’observació del cel nocturn.

El projecte rep finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i s'emmarca en el Component 14, "Pla de modernització i competitivitat del sector turístic"; Inversió 1, "Transformació del model turístic cap a la sostenibilitat".

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
  • Creixement intel·ligent, sostenible i inclusiu

Finançament

Actors implicats

Participants

Océano de Experiencias, S.L.