Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Creació d'un circuit turístic a Amposta per posar en valor la façana fluvial

El projecte inclou, entre d'altres, l'adquisició d'una embarcació ecològica i la rehabilitació de les cases del Castell

Amposta
Imatge: Ajuntament d'Amposta

L'Ajuntament d'Amposta ha rebut dos milions d'euros destinats a la creació d'un circuit turístic que posarà en valor la façana fluvial de la ciutat. El projecte inclou dues grans actuacions: l'adquisició d'una embarcació ecològica totalment elèctrica per un valor de 745.000 euros i la rehabilitació de les cases del Castell per 887.000 euros.
A més, també inclou 140.000 euros per a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics; prop de 140.000 euros per a l'habilitació d'infraestructura ciclista a la ciutat, 245.000 per actuacions de transició digital i 43.000 euros per al seguiment i avaluació del projecte.

Així, amb aquesta subvenció, l’Ajuntament comprarà una embarcació fluvial elèctrica, la gestió de la qual després traurà a concurs la gestió perquè sigui un operador turístic qui ofereixi els diferents paquets. També rehabilitarà les tres cases del complex del Castell, ja propietat de l’Ajuntament, amb la voluntat que s’instal·li algun projecte de restauració.

Aquest projecte està finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i s'emmarca en el Component 14, "Pla de modernització i competitivitat del sector turístic"; Inversió 1, "Transformació del model turístic cap a la sostenibilitat".

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
  • Salut i resiliència econòmica, social i institucional

Finançament

Actors implicats

Coordinadors

Ajuntament d'Amposta