Skip to main content
European Commission logo
català
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Foment de l'accessibilitat comunicativa - Implantació de serveis d'assistència i de tramitació

Quatre iniciatives per fomentar l'accessibilitat comunicativa i millorar l'accessibilitat universal a Sant Feliu de Llobregat, amb l'objectiu d'afavorir la vida independent i l'ús dels serveis públics per a totes les persones de la localitat. 

Transformació digital - Sant feliu del llobregat

Aquest projecte Next Generation está format per quatre actuacions (videoatenció, traducció, simplificació del llenguatge i accessibilitat mòbil i web) i tenen per objectiu el foment de l'accessibilitat comunicativa. Aquestes s’engloben dins d’un context comú de facilitació i millora de l’accessibilitat universal i disseny per a tothom, a fi de facilitar que totes les persones de Sant Feliu de Llobregat puguin gaudir d’una vida independent i fer ús dels serveis i productes públics de la localitat:


• Implantació del servei de tramitació administrativa telemàtica per videoconferència amb funcionalitats per assegurar l’accessibilitat.
• Implantació del servei d’assistència i suport en la tramitació electrònica mitjançant una eina de traducció simultània d’idiomes.
• Revisió de plantilles per a la simplificació del llenguatge en documents públics.
• Revisió i millora d’accessibilitat tant en aplicacions mòbil com en pàgines web.

 

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
Transformació digital

Finançament

Actors implicats

Coordinadors