Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Promoció de canvis organitzatius en les empreses

Incorporació de la perspectiva de la diversitat en les petites i mitjanes empreses i en el tercer sector

Dyllan Gillis - Unsplash
Dyllan Gillis - Unsplash

NEXT DIVERSITAT és un projecte en què les entitats beneficiàries s’han agrupat per tal de coordinar el Programa Diversitat i Empresa promogut pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

El projecte s’orienta a la incorporació de la perspectiva de la diversitat o bé a la millora de la gestió d’aquesta perspectiva entre les entitats especialitzades en matèria de diversitat i inserció laboral de col·lectius vulnerables així com entre les empreses petites i mitjanes.

Com a resultat, es preveu la dinamització i promoció de plans de diversitat a les empreses i la implementació de 2.000 itineraris individualitzats a tot Catalunya. Aquests itineraris individualitzats han de facilitar la contractació i incorporació en el mercat laboral de persones aturades de llarga durada i en situació o en risc d’exclusió i de persones amb problemes de salut mental. Per a la dinamització del programa es comptarà amb gestors territorials.

El projecte està finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i s'emmarca en el Component 23, "Noves polítiques públiques per a un mercat laboral dinàmic, resilient i inclusiu"; Inversió 4, "Nous projectes territorials per al reequilibri i l'equitat".

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
  • Polítiques per a la propera generació

Finançament

Actors implicats

Participants

Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS)

PIMEC

FEMAREC

Fundació Gentis

Fundació Intermedia