Ir al contenido principal
Logotipo de la Comisión Europea
español
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Proyecto

Un banc de proves en innovació digital al servei de les PIMES

El Digital Innovation Hub de Catalunya posa a disposició de les pimes el testatge de la tecnologia digital més avançada gràcies als fons NextGenerationEU

DIH4CAT HUB

El Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) és un concorci público-privat creat per  impulsar la digitalització de les petites i mitjanes empreses que ja va ser seleccionat per la Comissio Europea el 2022 per esdevenir un dels hubs de transformació digital de les pimes a Europa. Ara ha rebut 1.714.416,62€ dels fons NextGenerationEU per posar la tecnologia digital més avançada a l’abast de les pimes, les empreses emergents tecnològiques i les entitats públiques per fer front als reptes que es deriven de la transició digital. L’ajut permet posar en marxa una finestreta única que ofereix la possibilitat de testejar tecnologies digitals i formar plantilles i equips abans d’invertir en àmbits tecnològics que van des de la intel·ligència artificial, la supercomputació, la ciberseguretat, la connectivitat intel·ligent, la fabricació additiva i impressió 3D, la fabricació avançada i robòtica o la fotònica. Entre els associats a aquest projecte hi trobem BASF, Mediapro, Orange, NTT Data, Microsoft a Secpho o Sdg group. Des de la web del DIH4CAT es pot obtenir un informe d’auto-orientació personalitzat i immediat sobre l’estat de maduresa digital de l’empresa.

El projecte rep finançament del Programa Europa Digital de la Comissió Europea i es complementa amb el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència on s'emmarca en el Component 13 “Impuls a les PIME” i Inversió 3 “Digitalització i innovació”.

Footer es Next Gen 2

 

Pilar Next Generation
Transformació digital

Financiación

Partes interesadas

Participantes

Barcelona Supercomputing Center

Computer Vision Center

Eurecat

Foment del Treball Nacional

Generalitat de Catalunya

i2cat

ICFO

IESE

Leitat

PIMEC

Universitat Politècnica de Catalunya