Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Projecte

Millora de l’experiència de viatge a les estacions de tren de rodalies de Catalunya

El porjecte preveu la instal·lació de més de siscentes pantalles digitals en 125 estacions de la xarxa per millorar l’experiència dels usuaris.

 RODALIES DE CATALUNYA.GENCAT
RODALIES DE CATALUNYA

Aquest projecte s’emmarca en el pla millora "Transformem Rodalies’ i preveu la instal·lació de 661 pantalles digitals en 125 estacions de Rodalies de Catalunya. Es reemplaçaran les vitrines i els anuncis en paper que actualment mostren els horaris dels trens, les incidències del servei i altres informacions rellevants, per pantalles digitals que permetran personalitzar la informació en cada estació. Això garantirà que la informació per als viatgers estigui sempre actualitzada, amb la possibilitat d'introduir canvis immediatament i de manera simultània a totes les estacions equipades amb aquest sistema.

Es tracta d’una acció fonamental per millorar l'experiència dels viatgers, ja que la fiabilitat és un factor clau en la seva decisió d'optar pel transport públic. La freqüència i la puntualitat són els criteris principals que determinen l'elecció d'aquest mitjà de transport en lloc del cotxe particular.

 

Aquest projecte rep finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i s’emmarca en el component 1, “Pla de xoc de mobilitat sostenible, segura i connectada en entorns urbans i metropolitans” i Inversió 3 “Actuacions de millora de la qualitat i fiabilitat del servei de rodalies”.

Footer cat Next Gen
Pilar Next Generation
  • Transformació digital

Finançament