Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Informació per a refugiats ucraïnesos i per poder-hi col·laborar

Enllaços d'interès d'institucions de diferents nivells i empreses per a les persones que fugen de la guerra a Ucraïna i els ciutadans que volen col·laborar-hi a través d'aportacions, voluntariat i l'acollida de desplaçats.

Solidaritat de la UE amb Ucraïna
Pàgina de la Comissió Europea amb informació per als refugiats ucraïnesos i els ciutadans europeus que vulguin aportar la seva ajuda. Disponible també en ucraïnès.
Ucrania Urgente
Pàgina del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions del Govern amb informació per a persones desplaçades.
Catalunya amb Ucraïna
Pàgina web de la Generalitat de Catalunya amb informació per a refugiats, ciutadans que vulguin col·laborar i per a empreses afectades pel conflicte.
Empresas por Ucrania
Pàgina web impulsada per la Fundació CEOE amb ofertes laborals per ajudar a la integració social de les persones refugiades provinents de Ucraïna.
ERA4Ukraine
Iniciativa d'Euraxess per oferir informació sobre totes les accions a nivell europeu i nacional per ajudar als investigadors ucraïnesos que fugen de la guerra.
Science for Ukraine
Iniciativa impulsada des de la Universitat de Vic per oferir oportunitats en el camp de la recerca a estudiants i investigadors ucraïnesos que fugen de la guerra.