Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Reunions d'experts

Acte anual sobre el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR)

Coneix, juntament amb els actors implicats en la seva execució, els avenços i desafiaments de la posada en marxa d'aquesta gran oportunitat per aconseguir una Espanya més verda, digital i resilient.

Aquest esdeveniment serà l'ocasió de fer balanç del segon any d'implementació del Pla de Recuperació i Resiliència d'Espanya. Junts amb tots els actors implicats en la seva execució, debatrem les oportunitats que ofereix per aconseguir una Espanya més verda, més digital i més resilient, així com els desafiaments de la seva execució.

L'acte serà inaugurat per la vicepresidenta primera del Govern d'Espanya, María Jesús Montero Cuadrado, i pel comissari europeu d'Economia, Paolo Gentiloni. La clausura anirà a càrrec del Ministre d'Economia, Comerç i Empresa, Carlos Cuerpo Caballero, i (per vídeo) del Vicepresident Executiu de la Comissió Europea responsable d'una economia al servei de les persones, Valdis Dombrovksis.

Reunirà a representants de tots els nivells de govern i administració, a agents socials, societat civil, empreses, experts i representants del món acadèmic.

 

Esdeveniment híbrid. Pots participar presencialment o seguir l'acte en línia.

 

  • NextGenerationEU
  • dijous 14 març 2024, 09:03 - 15:00 (CET)

Informació pràctica

Quan
dijous 14 març 2024, 09:03 - 15:00 (CET)
Llengües
Spanish
Lloc web
Participació en línia

Descripció