Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Debats públics

Humanisme en l'era digital: la contribució urbana

El pensament crític sobre els impactes socials de la tecnologia es torna urgent, particularment en un escenari de tecnologies emergents com la intel·ligència artificial i l’automatització algorítmica. La digitalització global continua ampliant la bretxa de desigualtat, ja que la digitalització no ocorre per igual a tot el món.

Aquest esdeveniment té com a objectiu explorar com construir una transició digital que no deixi a ningú enrere, protegeixi i reforci els drets humans en l’era digital i col·loqui tant a les persones com al planeta en el centre del desplegament tecnològic.

Comptarà amb destacats pensadors i makers que debatran, identificaran i abordaran els desafiaments que enfronten les nostres societats des d’una perspectiva tecnològica centrada en l’ésser humà, a través de temes com a Inclusió Digital, Intel·ligència Artificial Ètica i Drets Digitals. Concretament l'acte comptarà, entre d'altres, amb la participació de Werner Stengg, membre del gabinet de Margrethe Vestager, vicepresidenta executiva de la Comissió Europea.

  • infraestructura urbana
  • dilluns 15 novembre 2021, 09:00 - 19:15 (CET)
  • Retransmissió en directe disponible

Informació pràctica

Quan
dilluns 15 novembre 2021, 09:00 - 19:15 (CET)
On
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Llengües
Spanish
Lloc web
Programa

Descripció