Skip to main content
European Commission logo
català
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Exposicions

Inauguració de l'exposició "Dones pioneres de la Unió Europea"

Amb vista al Dia d’Europa, l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Observatori Europeu de Memòries de la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona (EUROM) presenten l’exposició “Dones Pioneres de la Unió Europea”.

L’exposició Dones Pioneres de la Unió Europea” commemora deu dones referents que van contribuir al desenvolupament de l'Europa que coneixem avui. Entre elles trobem les set dones que figuren com a “Pioneres de la UE”- Anna Lindh, Marga Klompé, Melina Mercouri, Nicole Fontaine, Nilde Iotti, Simone Veil i Ursula Hirschmann-, així com les tres dones que donen nom a edificis del Parlament Europeu- Clara Campoamor Rodríguez, Sophie Scholl i Louise Weiss.

La mostra es podrà visitar del 25 d’abril a l’11 de maig del 2023 a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. La inauguració tindrà lloc el dimarts 2 de maig a les 12h00 amb la participació del rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia, la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí, i del cap de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, Sergi Barrera.

  • Unió Europea
  • dimarts 2 maig 2023, 12:00 - 14:00 (CEST)
  • Barcelona, Espanya

Informació pràctica

Quan
dimarts 2 maig 2023, 12:00 - 14:00 (CEST)
On
Edifici Històric de la Universitat de Barcelona
C/ d'Aribau, 2, 08011 Barcelona, Espanya
Llengües
Catalan
Lloc web
https://www.europarl.europa.eu/spain/barcelona/ca/oficina-a-barcelona/inaugurac…

Descripció