Ir al contenido principal
Logotipo de la Comisión Europea
español
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Debates públicos

La Nova Ruralitat: dona, innovació i tradició

El món rural, entre altres, és un gran damnificat en la cursa del progrés i la dicotomia urbà-rural que ha marcat les decisions del segle passat. Una Europa del segle XXI requereix una revisió profunda del model.

La Fundació PIMEC, amb el suport de Pallars Actiu, organitza aquesta jornada, en format híbrid; presencial i online, amb l’objectiu de proposar un enfocament innovador, una mirada al món rural des de la perspectiva de la complexitat i la postmodernitat, que faci de palanca tractora de l’esperit emprenedor i la revisió de l’epistemologia feminista per a inspirar nous itineraris que parteixin de qüestionar les lògiques binàries (masculí-femení, treball-família, producció-reproducció, racional-emocional, públic-privat , rural-urbà) i de les premisses universalistes que tendeixen a l'homogeneïtzació de les experiències. Un canvi estructural en què la dona, la innovació i la tradició trobin nous espais per a generar els canvis que més s’ajustin als nous temps.

La jornada vol ser un punt d’inspiració, de reflexió, de posada en comú d’experiències d’èxit i de generació de reptes per una agenda de la Nova Ruralitat.

  • desenvolupament rural | drets de la dona | innovació
  • miércoles, 20 de octubre de 2021, 09.30 - 13.30 (CEST)
  • Tremp, Espanya
  • Streaming en vivo disponible

Información práctica

Cuándo
miércoles, 20 de octubre de 2021, 09.30 - 13.30 (CEST)
Dónde
Espai Cultural La Lira
Tremp Lleida, Espanya
Lenguas
Spanish
Página web
Inscriu-t'hi

Descripción