Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Conferències i cimeres

MedCat Days 2024: "Som Mediterrània"

El Departament d’Acció Exterior i Unió Europea de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), i amb la col·laboració de l’Aliança de la Cooperació Mediterrània (MedCoopAlliance), promou la iniciativa MedCat Days 2024. Amb el lema “Som Mediterrània”, els MedCat Days 2024 ofereixen un espai de trobada i de diàleg, i també d’incidència i de visibilitat, al servei dels actors de l’acció exterior catalana a la Mediterrània. 

La cinquena edició se centra a abordar el canvi climàtic i la sequera en temps de múltiples crisis a la Mediterrània i comptarà amb els següents actes:

  • MedCat Dialogues (25 i 26 de juny). Jornada “Abordar el canvi climàtic en un context de múltiples crisis a la Mediterrània”. S’obrirà un debat ampli sobre com es pot fer front al canvi climàtic a la Mediterrània en el context actual de crisi i s’analitzarà com es gestiona, juntament amb els altres reptes de la regió.
  • Conferència d’Agendes Urbanes a la Mediterrània (27 de juny). Activitat oberta, cal inscriure-s’hi prèviament.
  • Primera Reunió del Mediterranean Climate Action Partnership (MCAP) (del 26 al 28 de juny). Activitat interna adreçada als seus membres.
  • 1a reunió del Mission Consultative Body (MCB) de la missió d’Economia Sostenible Innovadora d’Interreg Euro-MED. Activitat interna adreçada als seus membres.
  • 34a. Reunió del Grup d’experts del Grup de ministres de Transports de la Mediterrània Occidental (GTMO 5+5). Activitat interna adreçada als seus membres.
  • regió mediterrània (UE)
  • dimarts 25 juny 2024, 08:30 - divendres 28 juny 2024, 14:00 (CEST)

Informació pràctica

Quan
dimarts 25 juny 2024, 08:30 - divendres 28 juny 2024, 14:00 (CEST)
On
Barcelona
Llengües
Catalan, Spanish, English
Organisers
Departament d’Acció Exterior i Unió Europea de la Generalitat de Catalunya, Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed)
Lloc web
Més informació