Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Reunions de socis

MWC: Polítiques digitals per impulsar la recuperació després de la COVID-19, amb la intervenció del comissari de Mercat Interior i Serveis, Thierry Breton

El comissari de Mercat Interior i Serveis de la Comissió Europea, Thierry Breton, adreçarà un missatge en vídeo el dilluns 28 de febrer a les 14:15 a la taula rodona "Polítiques digitals per impulsar la recuperació després de la Covid-19".

La pandèmia de la Covid-19 ha demostrat la nostra dependència de les tecnologies digitals i la necessitat d'utilitzar i gestionar la transformació digital de manera més eficaç. El desenvolupament en tecnologies com el núvol, el 5G i la intel·ligència artificial han permès a les indústries impulsar una adopció primerenca i escalar iniciatives digitals, com ara la salut electrònica i els serveis governamentals a través del mòbil. Després de la Covid-19, queda clara la importància de la transformació digital a nivell mundial, però encara queden preguntes clau per resoldre. Com es poden protegir les infraestructures digitals, quina és la millor manera de proporcionar un accés assequible a tothom i com les normatives poden donar suport a les tecnologies en evolució?

El comissari de Mercat Interior i Serveis de la Comissió Europea, Thierry Breton, en parlarà en una sessió en què també hi participaran represenants de la Unió Internacional de Telecomunicacions de les Nacions Unides, de l'Àrea Continental Africana de Lliure Comerç, i de les empreses de telecomunicacions GSMA i Verizon.

Per la seva banda, representants de la Direcció General de Societat de la Informació i Mitjans de Comunciació i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Manuel Szapiro, intervindran també en diverses sessions en el marc del Mobile World Congress.

  • telecomunicació
  • dilluns 28 febrer 2022, 14:15 - 15:30 (CET)
  • Barcelona, Espanya

Informació pràctica

Quan
dilluns 28 febrer 2022, 14:15 - 15:30 (CET)
On
Mobile World Congress
Barcelona, Espanya
Llengües
Spanish