Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Jornades informatives

#ONÉSEUROPA. L’impacte del Pla de Recuperació a la demarcació de Girona (NextGenerationEU)

Aquesta jornada proporcionarà una oportunitat per a la comunitat gironina d'entendre millor els projectes finançats per la UE i com aquests estan afectant la demarcació. Serà una ocasió per debatre, aprendre i reflexionar sobre el camí cap a un futur més sostenible i resilient per a Girona.

L'objectiu principal d'aquesta jornada és augmentar la consciència de la presència de la UE en la vida quotidiana de la demarcació de Girona i destacar les accions emprendre per actors locals en el marc dels NextGenerationEU. 

La jornada també pretén posar en relleu la feina dels equips gestors i els socis de projecte, que estan treballant de valent per dur a terme aquestes iniciatives que podrien canviar el futur de la demarcació. 

Un altre aspecte important que es debatrà serà l'avaluació dels resultats fins ara obtinguts i l'impacte real que aquests projectes han tingut en la comunitat. A més, es reflexionarà sobre les oportunitats de creixement futur i com aquests projectes poden consolidar-se i continuar contribuint al desenvolupament de Girona.

 

  • NextGenerationEU
  • divendres 6 octubre 2023, 09:30 - 12:30 (CEST)
  • Girona, Espanya

Informació pràctica

Quan
divendres 6 octubre 2023, 09:30 - 12:30 (CEST)
On
Parc Científic i Tecnològic. Auditori Edifici Giroemprèn.
Carrer Pic de Peguera, 15, 17003 Girona Girona, Espanya
Llengües
Catalan
Lloc web
Inscripcions i més informació de l'esdeveniment

Descripció