Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Jornades informatives

Presentació dels guanyadors del concurs musical Dia d'Europa (Illes Balears)

Europe Direct Illes Balears vol promoure l'Himne d'Europa a través d'un concurs interpretatiu per a músics professionals i amateurs en categories de solista, grups per a nens i adults.Anima't i participa!

Els vídeos guanyadors es publicaran dia 9 de maig de 2023 a xarxes socials de EUROPE DIRECT Illes Balears: Facebook, Instagram i Twitter (@EDIllesBalears) i en la web d'Acció Exterior del Govern de les Illes Balears.

Concurs musical del Dia d'Europa 2023

Qui pot participar?
Músics de les Illes Balears, tant professionals com amateurs, estudiants, professorat, membres dels diferents conservatoris, escoles de música, agrupacions i bandes de música municipals que no hagin sortit guanyadors a cap de les anteriors convocatòries del mateix concurs musical del Dia d'Europa.

Categories
1. Solista infantil
2. Grup infantil (només nens)
3. Solista adult
4. Grup adult (només adults)
5. Grup mixt (un adult o un nen, com a mínim)


En la categoria infantil s'inclouen els nens fins a 12 anys inclosos i respecte als grups, han de tenir, com a mínim, 3 participants.

Premis
SOLISTES (infantil i adult): 300 € per persona.
GRUPS (infantil, adult i mixt): 600 € per grup.
Les persones solistes i els grups guanyadors del concurs podran ser convocats a una actuació en directe per a interpretar la seva versió.

Com podeu participar?
Heu d'enviar un vídeo a europedirectillesbalearsatdgre [dot] caib [dot] es (europedirectillesbalears[at]dgre[dot]caib[dot]es) interpretant a l'Himne d'Europa (últim moviment de la 9a simfonia de Beethoven) en qualsevol de les modalitats indicades anteriorment i usant qualsevol instrument musical.

Termini de presentació
Del 2 de novembre de 2022 fins al 21 d'abril de 2023.

Elecció de les persones i grups guanyadors
Del 24 al 28 d'abril de 2022 un jurat compost per músics professionals farà la selecció de les persones i grups guanyadors. El jurat es reserva el dret de declarar desert algú dels premis si considera que els treballs no compten amb la qualitat mínima exigible.

 

  • Comissió Europea
  • dimarts 9 maig 2023, 10:00 - 22:00 (CEST)

Informació pràctica

Quan
dimarts 9 maig 2023, 10:00 - 22:00 (CEST)
On
Centres d'informació europea Europe Direct - Illes Balears
Llengües
Catalan, Spanish
Lloc web
Web
Social media links