Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
You are EU wave 3

Pau, llibertat i independència energètica

Tots junts, ens en sortirem

Democràcia, llibertat, igualtat, tolerància i solidaritat: aquests són els valors europeus que ens uneixen. La invasió russa d’Ucraïna també ha posat de manifest que la nostra democràcia, economia independència energètica estan estretament interrelacionades. Cal que tots plegats fem el possible per tenir una energia neta, renovable i produïda a Europa. Aquests objectius només els podrem assolir si fem pinya. Defensem els nostres valors per protegir el nostre futur i el de les nostres famílies, el clima i el planeta.

You are EU!

You are EU 1
You are EU 2
You are EU 3
You are EU 4

Què vol dir «YOU ARE EU»?

«YOU ARE EU» és una invitació perquè tots els europeus s’hi afegeixin per ajudar a transformar els nostres reptes en un futur millor, amb energia neta produïda a Europa. Podem comptar amb la nostra fortalesa, que surt del desig comú de donar forma al món en el qual vivim. YOU ARE EU és el nostre compromís com a europeus, en què cadascuna de les nostres contribucions compta. YOU ARE EU és l’afirmació que podem avançar conjuntament cap a una energia neta i feta a casa. YOU ARE EU és un recordatori que queda molt per fer, però que ho podem fer plegats en benefici de les generacions futures. Els nostres fills i nets ens ajuden a veure clar el camí que tenim davant i el nostre objectiu comú: preservar la democràcia, l’economia i la nostra Unió pacífica i independent.

«Junts hem demostrat que quan Europa actua de manera audaç obté resultats. Ens queda molta feina per fer, per això hem de seguir treballant plegats. Hem de respondre avui alhora que ens preparem pel que arribarà demà».

Ursula von der Leyen, presidenta de la Comisión Europea

YOU ARE EU, cadascun de nosaltres

La campanya YOU ARE EU estimula, inspira i s’adreça a persones de tots els països de la UE. YOU ARE EU ens empodera alhora que uneix els nostres valors amb la idea de transformació. Ens connecta com a europeus. Alhora, ens proporciona una direcció per a l’esdevenidor. Afegeix una dimensió de futur a allò que som i ens permet de traçar activament el camí que cal seguir sobre la base de la llibertat, la pau i la solidaritat, amb fonts d’energia netes i independents. YOU ARE EU, cadascun de nosaltres.