Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article19 gener 2022Representation in Spain – Barcelona1 min read

5 projectes catalans, entre els 40 seleccionats per competir pel Premi d’Arquitectura Contemporània de la UE – Premi Mies van der Rohe

El guardó té l’objectiu de reconèixer i recompensar la qualitat de la producció arquitectònica a Europa.

Premi Mies van der Rohe

Cinc projectes catalans han estat seleccionats per a l’edició d’enguany del Premi d’Arquitectura Contemporània de la UE – Premi Mies van der Rohe. L’edició d’enguany és la que ha comptat amb més participació i, dels 532 projectes nominats, el jurat n’ha elaborat una selecció de 40 que competiran pel guardó.

Dels cinc projectes catalans seleccionats, tres són a Barcelona, un a Cornellà de Llobregat i un altre a Puig-Reig:

Els objectius d’aquest premi  són atènyer una comprensió profunda de la transformació de l’entorn construït; reconèixer i divulgar l’excel·lència i la innovació en l’arquitectura; i promoure la important contribució dels arquitectes en el desenvolupament de noves idees amb el suport innegable dels clients i la participació d’aquells que es convertiran en els habitants i usuaris d’aquests llocs.

Aquest guardó s’atorga cada dos anys a les obres realitzades durant els dos anys anteriors i, en aquesta ocasió i de forma excepcional, després de dos anys i mig.

 

Més informació

Fundació Mies van der Rohe

Premi Mies van der Rohe

Detalls

Data de publicació
19 gener 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona