Skip to main content
European Commission logo
català
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa19 juliol 2021Brussels

Ajuts estatals: la Comissió aprova un programa espanyol de recapitalització de 1 000 milions d’euros per donar suport al deute i al capital de les empreses afectades per

Avui la Comissió Europea ha aprovat el pla d’Espanya de crear un fons amb un pressupost de 1 000 milions d’euros per invertir en empreses afefctades per la pandèmia.

Avui la Comissió Europea ha aprovat, en virtut de la normativa de la UE d’ajudes d’estat, el pla d’Espanya de crear un fons amb un pressupost de 1 000 milions d’euros per invertir, mitjançant instruments de deute i capital, en determinades empreses actives afectades per la pandèmia de coronavirus. El programa d’aquests ajuts ha estat aprovat d’acord al marc temporal.

«Aquest programa de recapitalització de 1 000 milions d’euros farà possible que Espanya doni suport a les empreses afectades per la pandèmia de coronavirus i els faciliti l’accés al finançament en aquests temps difícils. Continuem treballant braç a braç amb els estats membres per trobar solucions viables que permetin pal·liar les repercussions socioeconòmiques de la pandèmia de coronavirus i que, alhora, compleixin amb la normativa europea d’ajudes d’estat», ha declarat avui la presidenta executiva responsable de Competència, Margrethe Vestager.

 

Aquí podeu trobar la nota de premsa completa (en castellà)

Detalls

Data de publicació
19 juliol 2021
Lloc
Brussels