Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article15 juny 2022Representation in Spain – Barcelona1 min read

Alejandra Méndez Torelló de l’escola Betània Patmos guanya la primera edició del Premi Europa Jove pel seu treball de recerca de batxillerat

L’estudiant Alejandra Méndez Torelló, de l’escola BetàniaPatmos de Barcelona, és la guanyadora de la primera edició del Premi Europa Jove convocat per la Fundació Catalunya Europa i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Premi Europa Jove

El seu treball de recerca titulat The evolution of the Blue Economy concept within the European Union: Turning the blue into the green ha estat el més ben valorat pel jurat per la qualitat de la recerca, la profunditat d’anàlisi, la metodicitat i l’esforç personal.

El jurat també ha concedit un accèssit al treball Preparats per a una pandèmia? Investiguem la COVID-19 de l’estudiant Maria Salazar Cebrià, de l’Escola Pia Balmes de Barcelona, per l’interès i la complexitat de la temàtica.

 

Premi Europa Jove

El Premi Europa Jove, organitzat per la Fundació Catalunya Europa i la Representació de la Comissió Europa a Barcelona és el primer premi a Catalunya que distingeix treballs d’alumnes de batxillerat sobre temes europeus amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca i l’interès dels joves per la realitat de la UE. En aquesta primera edició hi han participat 58 alumnes de 52 centres. L’autora del treball premiat rebrà 700 euros i l’oportuntiat de viatjar a Brussel·les per conèixer les institucions europees juntament amb l’autora de l’accèssit.

 

Acte de lliurament

Ambdues institucions convocants feliciten a tots i totes les participants d’aquesta primera edició i alhora comuniquen la continuïtat del premi pel següent curs.

L’acte de lliurament del premi es preveu fer el mes de setembre a l’Oficina de Representació de la Comissió Europea. Durant la cerimònia també es donaran a conèixer les bases de la segona edició.

Detalls

Data de publicació
15 juny 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona