Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa2 juny 2023Representation in Spain – Barcelona1 min read

Ariadna Ferreres Boquera de l’Institut Comte de Rius guanya la segona edició del Premi Europa Jove pel seu treball de recerca de batxillerat

L’estudiant Ariadna Ferreres Boquera, de l’Institut Comte de Rius de Tarragona, és la guanyadora de la segona edició del Premi Europa Jove convocat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa.

El seu treball de recerca titulat Economia sostenible: el valor compartit com a estratègia empresarial ha estat el més ben valorat pel jurat per la qualitat de la recerca, la profunditat d’anàlisi i l’esforç personal.

El jurat també ha concedit aquest any dos accèssits als treballs de recerca: An approximation to Brexit in Northern Ireland de Pol Morales Borràs de l’Institut Mercè Rodoreda de l’Hospitalet de Llobregat; L’extrema dreta 2.0. Què és? Quina influència té a la societat i com es pot combatre? de Luís Martín Miguel de l’Escola Súnion de Barcelona. En ambdós casos, per l’interès i la complexitat de la temàtica.

 

Premi Europa Jove

El Premi Europa Jove, organitzat per la Representació de la Comissió Europa a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa és el primer premi que distingeix treballs d’alumnes de batxillerat sobre temes europeus amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca i l’interès dels joves per la realitat de la UE. En aquesta segona edició s’han rebut 51 treballs d’alumnes de 43 centres. L’autora del treball premiat rebrà 700 euros i l’oportunitat de viatjar a Brussel·les per conèixer les institucions europees juntament amb els dos autors dels accèssits.

Acte de lliurament

L’acte de lliurament del premi es preveu fer el mes de juny a la seu de la Representació de la Comissió Europea. Durant la cerimònia també es donaran a conèixer les bases del Premi Europa Jove del curs 2023-2024.

 

Trobareu tots els comunicats de la Representació de la Comissió Europea a la sala de premsa del web de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Detalls

Data de publicació
2 juny 2023
Autor
Representation in Spain – Barcelona