Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article2 febrer 2022Representation in Spain – Barcelona1 min read

Catalunya rebrà prop de 225 milions d’euros de fons europeus Next Generation per impulsar la rehabilitació d’habitatges

L’objectiu és augmentar l’activitat i l’ocupació dins del sector de la construcció, al mateix temps que es redueix el consum energètic a través de la rehabilitació d’habitatges per fer-los més eficients i sostenibles.

Rehabilitació d'edificis

Catalunya rebrà 224,5 milions d’euros del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat amb fons europeus Next Generation, per a impulsar la rehabilitació de vivendes. L’anunci ha arribat per part de Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que, de moment, no ha concretat els terminis ni el procediment per accedir a aquests ajuts.

L’objectiu és augmentar l’activitat i l’ocupació dins del sector de la construcció, al mateix temps que es redueix el consum energètic a través de la rehabilitació d’habitatges per fer-los més eficients i sostenibles. També es pretén augmentar l'accessibilitat dels habitatges, millorar-ne la qualitat de vida i reduir les desigualtats.    

L’anunci s’ha fet des de Santa Coloma de Gramenet, un dels municipis seleccionats per desenvolupar el Pla d’Acció Local amb l’objectiu de seguir impulsant l’Agenda Urbana, en el marc del Pla de Recuperació.

 

Més informació

La Moncloa

Fons Europeus a Catalunya

 

Detalls

Data de publicació
2 febrer 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona