Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article3 març 20211 min read

El xef Joan Roca participa en una campanya europea per incentivar el consum i apreciació de peix i marisc sostenible

capture_32.png
© EU
La sostenibilitat requereix la protecció del nostre planeta per a les generacions futures, incloent la captura i el consum respectuosos de peix i marisc. Però com podem, com a consumidors, triar correctament?

Nou xefs d’arreu d’Europa s’han convertit en ambaixadors del peix i marisc sostenible en la campanya “Taste the Ocean”, impulsada per la Comissió Europea.

En aquesta campanya, els xefs proposen receptes per impulsar el consum de recursos marins dels nostres mars i oceans de forma sostenible. En aquest sentit, Joan Roca afirma que “Hem de respectar els recursos naturals del nostre planeta. És la nostra responsabilitat”.

 

Sobre Joan Roca

Joan Roca és el xef del restaurant El Celler de Can Roca, seleccionat com el millor restaurant del món en dues ocasions per The World 's 50 Best Restaurants. Aquest restaurant, que Joan Roca dirigeix ​​amb els seus dos germans, també ha ocupat els primers llocs de la llista internacional durant els últims onze anys i el 2009 va rebre la seva tercera estrella Michelin.

La seva cuina s'inspira conceptualment en la cuina tradicional mediterrània, reinterpretada amb total llibertat i un estil modern i creatiu. Tot i que fa especial èmfasi en l'excel·lent qualitat de les matèries primeres, la innovació tècnica i la investigació també juguen un paper fonamental.

El seu procés creatiu és un diàleg i un compromís permanents amb la ciència i els productors, la tecnologia i la sensibilitat, els productes i l'antropologia sensorial. Aquest equilibri genuí és la base del talent creatiu de Joan i els seus germans. Josep Roca, sommelier, aporta el seu domini de l'univers de el vi, i Jordi Roca tanca el triangle amb les seves espectaculars postres.

Més informació:

Campanya Tastet the Ocean

Detalls

Data de publicació
3 març 2021