Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article9 febrer 2022Representation in Spain – Barcelona1 min read

Fes sentir la teva veu! Puja a la plataforma les teves idees i informes d'actes a temps

Envia les teves contribucions abans del 20 de febrer perquè puguin tenir-se en compte per a l'informe que es publicarà el 17 de març.

https://futureu.europa.eu/

A l'informe que es publicarà el 17 de març només es tindran en compte les contribucions realitzades a la plataforma fins al 20 de febrer com a molt tard. D'aquesta manera es garanteix que l'informe es pugui publicar en totes les llengües oficials i contribueixi així a la tasca dels plens de la Conferència i dels grups de treball.

Tot i això, la possibilitat de fer contribucions a la plataforma romandrà oberta després d'aquesta data perquè el debat pugui continuar en línia. A partir del 9 de maig es prepararà un informe que resumeixi aquestes contribucions.

Des de la seva posada en marxa a l'abril del 2021 s'han elaborat tres informes provisionals sobre la plataforma digital multilingüe, els quals han contribuït a la feina dels panells europeus i nacionals de ciutadans i als plens de la Conferència. Les darreres dues sessions dels panells europeus de ciutadans tindran lloc entre l'11 i el 13 de febrer i entre el 25 i el 27 de febrer.

Detalls

Data de publicació
9 febrer 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona