Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article14 abril 2022Representation in Spain – Barcelona1 min read

Ja pots demanar el teu bitllet DiscoverEU per viatjar per Europa!

Els joves de 18 anys poden aconseguir un dels 35.000 bitllets que ofereix DiscoverEU, del programa Erasmus, per conèixer Europa de ben a prop. Tens temps fins el 21 d'abril!

DiscoverEU

Des del 7 fins al 21 d'abril tens temps per demanar un dels 35.000 bitlets per poder descobrir Europa en tren. Si has nascut entre l'1 de juliol de 2003 (inclòs) i el 30 de juny de 2004 (inclòs) i tens residència legal a la UE o un dels tercers països associats, demana el teu!

Què és DiscoverEU?

DiscoverEU és una acció del programa Erasmus+ que et dona l'oportunitat de descobrir Europa a través d'experiències d'aprenentatge. Viatjant principalment en tren (hi ha excepcions per als qui viuen en illes o zones remotes), descobriràs els impressionants paisatges d'Europa i la seva varietat de ciutats i pobles. Pots sol·licitar el teu bitllet en les dues rondes de sol·licitud que tenen lloc cada any.

Com a jove de 18 anys resident a la Unió Europea o d'un dels tercers països associats al Programa Erasmus+ com Islàndia, Liechtenstein, Macedònia del Nord, Noruega, Sèrbia i Turquia, DiscoverEU t'ofereix l'oportunitat de participar en una experiència de viatge que et permetrà explorar la diversitat d'Europa, conèixer el seu patrimoni cultural i la seva història i connectar amb gent d'arreu del continent. A més, DiscoverEU et permet, com a jove, desenvolupar capacitats vitals valuoses per al teu futur, com ara la independència, la confiança i el coneixement d'altres cultures.

Com a novetat, en aquesta ronda, els participants seleccionats rebran una targeta DiscoverEU amb descomptes per a visites culturals, activitats d'aprenentatge, esports, transport local, allotjament, menjar, etc.

 

Més informació

Detalls

Data de publicació
14 abril 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona