Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa12 maig 2022Representation in Spain – Barcelona1 min read

La comissària Gabriel, a Barcelona per la innovació, la cultura, l’esport i la Nova Bauhaus europea

Mariya Gabriel, comissària d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, serà demà a Barcelona per participar en diversos actes relacionats amb la seva cartera, des de la innovació i la tecnologia fins a l’arquitectura i l’esport.

Al matí, la comissària participarà en la cimera d’empreses emergents de la UE, «EU Start-up Summit 2022». Aquest esdeveniment reunirà més de 1 500 fundadors d’empreses emergents, entusiastes d’aquest camp, empreses, inversors i mitjans de comunicació d’arreu d’Europa on la comissària hi adreçarà un discurs. En acabat d’aquest acte, visitarà dues de les propostes guanyadores dels premis de la Nova Bauhaus europea de 2021: els Terrats d’en Xifré, un jardí salvatge flotant, i APROP Ciutat Vella.

Al migdia, juntament amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la comissària Gabriel entregarà els premis Mies van der Rohe als guanyadors. A continuació visitarà el Barcelona Supercomputing Centre (BSC-CNS), el centre nacional de supercomputació d’Espanya. El BSC gestiona el MareNostrum, un dels supercomputadors més potents d’Europa, ubicat a la capella de la Torre Girona. Finalment, la comissària Gabriel es desplaçarà al FC Barcelona per reunir-se amb jugadores de l’equip femení.

Detalls

Data de publicació
12 maig 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona