Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa12 febrer 20191 min read

La Comissió Europea i la Fundació ACSAR presenten a Barcelona l'aplicació mòbil APP4REFS per ajudar els refugiats a integrar-se en les comunitats locals

APP4REFS és una aplicació mòbil que ofereix ajuda a les persones refugiades per integrar-se en les comunitats locals i perquè s'adaptin a la ciutat d'acollida. L'eina s'ha desenvolupat en el marc del projecte europeu UNINTEGRA, finançat amb prop de mig milió d'euros del fons d'Integració, Migració i Asil de la UE.

El president de la fundació ACSAR, Carles Campuzano; el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas; David Campos, responsable del desenvolupament tècnic de l'aplicació; i des de Grècia per videoconferència Salahaldin Edris, persona refugiada que ha col·laborat en el projecte; presentaran la nova aplicació i les seves funcionalitats en una roda de premsa a la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Presentació de l'aplicació mòbil APP4REFS

Quan: divendres 15 de febrer a les 11h

On: a la seu de les institucions europees a Barcelona (passeig de Gràcia, 90)

UNINTEGRA està liderat per la Universitat de Santiago de Compostela i compta amb la participació de la Fundació ACSAR, La Fundació Universitària Balmes, la National and Kapodistrian University of Athens (Grècia),  la Universidade do Minho (Portugal) i el Concello de Santiago de Compostela.

Preguem als periodistes interessats en assistir a la roda de premsa que confirmeu la vostra assistència responent aquest e-mail o trucant al telèfon de premsa de la Comissió Europea a Barcelona: 93 467 78 12.

Més informació

Pàgina web del projecte UNINTEGRA

Fons d'Integració, Migració i asil de la UE

Detalls

Data de publicació
12 febrer 2019