Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article3 desembre 2021Representation in Spain – Barcelona

La Comissió Europea i la Fundació Catalunya Europa convoquen el primer premi que reconeix els treballs de recerca de batxillerat amb temàtica europea

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa convoquen la primera edició del “Premi Europa Jove” que reconeix treballs de recerca de batxillerat de temàtica europea.

Premi Europa Jove
Premi Europa Jove
Premi Europa Jove

Es tracta del primer premi a Catalunya que distingeix treballs d’alumnes de batxillerat sobre temes europeus amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca i l’interès dels joves per la realitat de la UE.

Aquest premi està obert a tot l’alumnat de batxillerat de centres de Catalunya que hagi portat a terme un treball de recerca que tracti algun dels temes marcats a l’agenda estratègica de la Unió Europea (Pacte Verd Europeu, Europa digital, una economia que treballa per a tothom etc.). El treball  es podrà entregar en català, castellà o anglès i haurà d’abordar temes de l’àmbit de les competències de la UE.

El premi té una dotació de 700€ que s’entregarà a un únic treball guanyador. Tot i així, el jurat podrà fer mencions especials als treballs que consideri oportuns. El premi, a més, inclourà una visita de formació a les institucions europees a Brussel·les

El lliurament del premi tindrà lloc a la seu de la Comissió Europea de Barcelona. El treball guanyador es publicarà al web de la Fundació Catalunya Europa. (www.catalunyaeuropa.net)

El termini de presentació de treballs finalitza el 2 de maig de 2022.

Més informació

Podeu consultar les bases aquí

Pàgina web de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Pàgina web de la Fundació Catalunya Europa

Detalls

Data de publicació
3 desembre 2021
Autor
Representation in Spain – Barcelona