Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa3 desembre 2021Representation in Spain – Barcelona1 min read

La Comissió Europea i la Fundació Catalunya Europa convoquen el primer premi que reconeix els treballs de recerca de batxillerat amb temàtica europea

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa convoquen la primera edició del “Premi Europa Jove” que reconeix treballs de recerca de batxillerat de temàtica europea amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca i l’interès dels joves per la realitat de la UE. Es tracta del primer premi a Catalunya que distingeix treballs d’alumnes de batxillerat sobre temes europeus.

Aquest premi està obert a tot l’alumnat de batxillerat de centres de Catalunya que hagi portat a terme un treball de recerca que tracti algun dels temes marcats a l’agenda estratègica de la Unió Europea (Pacte Verd Europeu, Europa digital, una economia que treballa per a tothom etc.). El treball  es podrà entregar en català, castellà o anglès i haurà d’abordar temes de l’àmbit de les competències de la UE.

El premi té una dotació de 700€ que s’entregarà a un únic treball guanyador. Tot i així, el jurat podrà fer mencions especials als treballs que consideri oportuns. El premi, a més, inclourà una visita de formació a les institucions europees a Brussel·les

El lliurement del premi tindrà lloc a la seu de la Comissió Europea de Barcelona. El treball guanyador es publicarà al web de la Fundació Catalunya Europa. (www.catalunyaeuropa.net)

El termini de presentació de treballs finalitza el 2 de maig de 2022.

Més informació

Podeu consultar les bases aquí

Pàgina web de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Pàgina web de la Fundació Catalunya Europa

 

Detalls

Data de publicació
3 desembre 2021
Autor
Representation in Spain – Barcelona