Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article26 juny 20201 min read

La Comissió Europea presenta l'estratègia "del camp a taula" als principals actors del sector agrícola català i balear

captura_de_pantalla_2020-06-25_a_las_16.02.08.png
© EU
El cap d’unitat adjunt de la Direcció General d’Agricultura de la Comissió Europea, Ricard Ramon, ha explicat en un webinar els detalls d’aquest pla europeu i ha respost les preguntes dels més de vuitanta assistents.

La Comissió Europea va engegar el desembre de 2019 una nova i ambiciosa estratègia de creixement, el Pacte Verd Europeu, per transformar l'economia de la UE per fer possible un futur sostenible.

En aquest sentit, el 20 de maig de 2020, la Comissió Europea va presentar l'estratègia "Del camp a taula", una eina per implementar els principis del Pacte Verd en el sector agroalimentari europeu. Aquest vol impulsar un sistema alimentari just, saludable i respectuós amb el medi ambient. Per aconseguir-ho, coordinarà polítiques transformadores per reduir la petjada ambiental i climàtica del sistema alimentari europeu i millorar-ne la resiliència, tot protegint la salut dels ciutadans i garantint alhora els mitjans de subsistència i oportunitats pels operadors econòmics.

Per presentar aquesta estratègia i respondre les preguntes i observacions dels actors implicats a Catalunya i les Illes Balears, la Representació de la Comissió Europea ha organitzat un diàleg amb Ricard Ramon, cap d’unitat adjunt de la Direcció General d’Agricultura de la Comissió Europea. Ramon ha explicat els detalls de l’estratègia en un webinar en què han assistit a més de 80 persones en representació d’institucions locals i entitats vinculades als sectors de l’agricultura i l’alimentació.

Podeu descarregar-vos una presentació amb els punts clau que es van tractar en el webinar aquí.

Més informació

 

Detalls

Data de publicació
26 juny 2020