Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article4 juny 2024Representation in Spain – Barcelona1 min read

La Comissió Europea reconeix dues universitats catalanes en el programa de màsters internacionals Erasmus Mundus

Premiats durant la gala de celebració dels 20 anys del programa Erasmus Mundus

La Comissió Europea ha premiat la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat de Barcelona (UB), juntament amb vuit universitats europees més, per la seva trajectòria i els resultats assolits en el programa Erasmus Mundus. Les 10 institucions han estat reconegudes són les que han tingut una participació més intensa, continuada i ininterrompuda al llarg dels vint anys d'història de l'Erasmus Mundus.

El premi ha estat lliurat durant la Conferència del 20è Aniversari del programa, titulada "Beyond Borders and Boundaries: 20 years of Erasmus Mundus", celebrada a Brussel·les els dies 27 i 28 de maig. Va comptar amb la presència de representants d'institucions acadèmiques europees, alumni i membres de la Comissió Europea en l’àmbit de l’educació. 

 

Una plataforma per a la integració i la innovació

Els màsters conjunts Erasmus Mundus són programes internacionals d'alt nivell dissenyats i impartits conjuntament per diverses institucions d'ensenyament superior. Al llarg d’aquestes dues dècades, Erasmus Mundus s’ha consolidat com una pedra angular de la col·laboració acadèmica internacional, enriquint el viatge educatiu d’estudiants de tots els continents. L’èxit del programa en facilitar l’educació transfronterera i l’intercanvi cultural ha estat fonamental per crear una comunitat internacional de estudiosos informats i culturalment conscients. Els màsters inclouen la participació d'almenys tres institucions de països diferents i socis tant del món acadèmic com no acadèmic. Les estades a les universitats participants comprenen períodes d'estudi, recerca, pràctiques i la preparació i defensa del treball final de màster.

 

 

Detalls

Data de publicació
4 juny 2024
Autor
Representation in Spain – Barcelona