Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa2 juny 20201 min read

La Comissió publica la quarta convocatòria WIFI4EU perquè els municipis europeus puguin demanar wifi gratuït en els espais públics

Brussel·les, 2 de juny de 2020

Demà la Comissió publicarà la quarta convocatòria de bons WiFi4EU per crear xarxes wifi a espais públics com ara ajuntaments, biblioteques públiques, museus, parcs públics o places. La convocatòria romandrà oberta per als municipis o associacions de municipis dels vint-i-set estats membres de la UE, del Regne Unit, d’Islàndia i de Noruega durant un dia i mig, concretament del 3 de juny del 2020 a les 13.00 hores (hora central europea) al 4 de juny del 2020 a les 17.00 hores (hora central europea). Els municipis tindran l’oportunitat de demanar 947 bons per un valor de 15.000 euros cadascun.

«Em plau anunciar la publicació de la quarta i última convocatòria de bons WiFi4EU. La gratuïtat de la connectivitat en els espais públics d’Europa beneficia ciutadans i turistes i alhora n’amplia els efectes positius a les comunitats locals amb connexió a Internet», ha declarat avui el comissari de Mercat Interior, Thierry Breton.

Un cop els municipis s’hagin inscrit en el web de WIFI4EU, només caldrà que facin un sol clic per demanar un bo. Els bons es distribuiran per ordre d’arribada, però per garantir un bon repartiment geogràfic, cada país tindrà dret a un mínim de 15 bons. Aquesta convocatòria és la quarta i última de la iniciativa WiFi4EU. D’ençà que es va engegar el 2018, s’han concedit un total de 7 980 bons i 120 milions d’euros en finançament. Al web de WIFI4EU trobareu més informació sobre la convocatòria de WiFi4EU i algunes històries interessants de les comunitats locals.

Més informació

Detalls

Data de publicació
2 juny 2020