Skip to main content
European Commission logo
català
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article3 febrer 2022Representation in Spain – Barcelona

La URV participa en el projecte europeu Hi-Teach per formar en TIC a docents universitaris

El projecte involucra universitats i centres de formació i d’innovació de cinc països europeus. Des de la URV es contribuirà amb el disseny i desenvolupament de la formació i dels recursos educatius amb la creació de píndoles de vídeo formatius.

Projecte Hi-Teach

L’emergència de la Covid-19 ha obligat les universitats del món a migrar del model d’ensenyament presencial a la modalitat en línia. En aquesta nova normalitat digital postpandèmia els docents universitaris han d’aplicar recursos audiovisuals i jocs en la seva pràctica educativa a distància per a assegurar l’aprenentatge inclusiu, interactiu, flexible, accessible i personalitzat.

La URV participa en el projecte Hi-Teach: A new trainer teaching framework in the post-covid era, cofinançat pel programa Erasmus +, en què també hi estan implicats universitats i centres de formació i d’innovació tecnològica d'Eslovènia, Grècia, Itàlia i Polònia. La URV, a través del  grup de recerca Social & Business Research Laboratory amb la investigadora del Departament de Gestió d’Empreses, Teresa Torres, com a responsable del projecte, contribuirà al disseny i al desenvolupament de la formació i dels recursos educatius, col·laborant en la creació de píndoles de vídeo formatius. La formació dissenyada es difondrà perquè pugui arribar a docents universitaris en diversos contextos acadèmics, geogràfics i culturals.

Aquesta col·laboració europea aposta pel disseny d’una formació innovadora dirigida a docents universitaris tenint com a meta el desenvolupament de la seva competència digital i metodològica (hi-Teach skills). En la formació els docents universitaris es familiaritzaran amb el disseny i l’avaluació del procés d’ensenyament-aprenentatge en els cursos en línia i adquiriran experiència amb l’aprenentatge basat en jocs, la metodologia de Movie Education (©CONFORM) i els principis del disseny instruccional.

En el projecte hi participen les següents universitats a banda de la URV; Università Ca’ Foscari, University of Social and Political Sciences of Panteion, Poznań University of Economics and Business, University of Salern, University of Ljubljana, Università Politecnica delle Marxi, University of Peloponnese, University of Patres, University of Primorska i les empreses CONFORM S.c.a.r.l. i Formació i Education Integral (FEI).

Més informació

Projecte Hi-Teach

URV

 

Detalls

Data de publicació
3 febrer 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona