Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article24 febrer 2024Representation in Spain – Barcelona1 min read

Les institucions europees a Barcelona donem suport a Ucraïna en el segon aniversari de la invasió Russa

2 Anys UA

La comunitat ucraïnesa de Barcelona, associacions ucraïneses de Catalunya i activistes han participat a la manifestació i acte de solidaritat “Barcelona amb Ucraïna” avui dia 24, quan es compleixen dos anys de l’inici de la invasió russa d’Ucraïna.

 

L’Oficina del Parlament Europeu i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona han desplegat una pancarta de suport i l’han portat eurodiputats i representants d'associacions juvenils europeistes.

 

La manifestació ha començat amb la trobada dels participants davant de la seu de les representacions de les institucions europees a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90). Després, ha començat la marxa que ha conduit els participants fins a la Plaça de Catalunya on el presentador Ostap Petrushchak ha donat la benvinguda als assistents. Acte seguit, s’ha interpretat l’himne d’Ucraïna i s’han llegit parlaments per part d'Artem Vorobyov, el Consol General d'Ucraïna a Barcelona, Manuel Szapiro, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i Sergi Barrera, director de l'oficina del Parlament Europeu a Barcelona i representants de l'Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya i s’ha fet la lectura del manifest de la manifestació.

 

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Representació de la Comissió Europea han participat a la manifestació amb una pancarta amb el lema “Barcelona amb Ucraïna”, i l’han portat conjuntament amb eurodiputats i membres d'associacions juvenils europeistes Equipo Europa i JEF Catalunya.

 

Avui han participat més de 8.000 persones en la manifestació a Barcelona.

 

2 anys UA - 2
2 anys UA - 3

 

Detalls

Data de publicació
24 febrer 2024
Autor
Representation in Spain – Barcelona