Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article15 juny 20211 min read

L'Hospital Parc Taulí de Sabadell participa en un projecte europeu per garantir el benestar i la integració del col·lectiu trans i intersex

L’hospital Parc Taulí de Sabadell és un dels set socis d’aquest projecte europeu i la seva contribució consisteix en el disseny del model de Switch.

Parc Taulí

Moltes persones transsexuals o intersexuals pateixen una altra exposició a la discriminació i l’assetjament, que pot agreujar l’inici de trastorns mentals, addiccions i suïcidi. El projecte Switch, finançat per la Comissió Europea sota el programa “Drets, Igualtat i Ciutadania” té l’objectiu de promoure serveis capaços d’assistir correctament les persones trans i intersex (TI) millorant les competències de psiquiatres, psicòlegs, psicoterapeutes i altres treballadors socials.

L’hospital Parc Taulí de Sabadell és un dels set socis d’aquest projecte europeu i la seva contribució consisteix en el disseny del model de Switch. Els professionals de salut mental de l’hospital català elaboraran informació per als metges de capçalera per incrementar la consciència sobre les necessitats de les persones trans o intersex.

En el marc del programa es desenvoluparan diverses activitats per formar els formadors, millorar el benestar de les persones TI, crear una xarxa per compartir coneixement i activitats entre centres de salut de diferents països i incrementar el coneixement del públic general i dels sanitaris de les necessitats de les persones IT.

Més informació

Pàgina web del projecte

Pàgina sobre el programa Drets, Igualtat i Ciutadania” de la Comissió Europea

Detalls

Data de publicació
15 juny 2021