Skip to main content
Logotipo de la Comisión Europea
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicado de prensa5 abril 2022Representación en España – Barcelona

Presentació dels resultats de l'Eurobaròmetre

La secretària general per a la Unió Europea, María Lledó Laredo, i Lucas González Ojeda, director adjunt de la Representació de la Comissió Europea a Espanya, explicaran els principals resultats de l’Eurobaròmetre, que en aquesta edició analitza la percepció que té la ciutadania del seu nivell de vida, de la política exterior, de les notícies falses, de les prioritats de la Comissió Europea i el seu nivell de confiança en les institucions, entre d’altres qüestions. Moderarà l’acte Ioannis Virvilis, cap de premsa de la Representació de la Comissió Europea a Espanya.

  • La presentació es podrà seguir on-line i els periodistes que ho desitgin podran fer les preguntes a través dels comentaris de Youtube

 

Roda de premsa de presentació de l’Eurobaròmetre:

  • Data: divendres 8 d’abril.
  • Hora: 11 del matí.
  • Lloc: Sala Europa, seu de la Representació de la Comissió Europea a Espanya (Passeig de la Castellana, 46, 28046 Madrid).
  • Qui: secretària general per a la Unió Europea, María Lledó Laredo, i Lucas González Ojeda, director adjunt de la Representació de la Comissió Europea a Espanya. Moderarà l’acte Ioannis Virvilis, cap de premsa de la Representació de la Comissió Europea a Espanya.
  • Confirmacions:comm-mad-prensa@ec.europa.eu(Per motius d'aforament i de restriccions per COVID, cal confirmar l’assistència).
  • L’acte també es podrà seguir a través de YouTube en l’enllaç següent: https://youtu.be/8Pc9NEt5Rhc Els periodistes que segueixin la presentació mitjançant l’enllaç podran fer les preguntes a través dels comentaris de YouTube o bé del canal de Twitter @ComisionEuropea.

Detalles

Fecha de publicación
5 abril 2022
Autor
Representación en España – Barcelona