Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article24 març 20211 min read

Si ets del 1991, explica’ns la teva historia!

whatsapp_image_2021-03-24_at_11.55.10.jpeg
© EU
La Representació de la Comissió Europea a Barcelona celebra enguany el seu trentè aniversari i busca a tres joves de Catalunya i les Illes Balears, nascuts el 1991, perquè expliquin les seves històries i projectes de futur en un acte que tindrà lloc el divendres 16 d’abril a Barcelona.

Fa 30 anys que es va inaugurar la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i volem celebrar-ho parlant sobre les seves perspectives i el futur d’Europa amb tres persones de la mateixa edat en un acte a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90).

Aquest any, el Dia d’Europa, el 9 de maig, s’engegarà també la Conferència sobre el Futur d’Europa, una iniciativa perquè els ciutadans europeus configurin el futur de la UE i puguin expressar les seves inquietuds a través de debats i diàlegs. 

És per aquest motiu que busquem persones de perfils i professions molt diverses, des de l’agricultura a la recerca, passant per la cultura, i nascudes el 1991. Si encaixes en aquest perfil, escriu-nos o envia’ns un vídeo a comm-bcn-concursatec [dot] europa [dot] eu (comm-bcn-concurs[at]ec[dot]europa[dot]eu) explicant-nos la teva història.

Condicions:

  • La Representació de la Comissió Europea a Barcelona seleccionarà els participants entre els candidats interessats.
  • Es cobriran les despeses de desplaçament a les tres persones seleccionades.
  • Degut a les limitacions de mobilitat derivades de la Covid, els participants de les Illes Balears intervindran a través d'internet.

Detalls

Data de publicació
24 març 2021