Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article8 febrer 2023Representation in Spain – Barcelona1 min read

Sostre Cívic guanya el Premi d’Innovació Social del Consell Europeu d’Innovació

En l’edició d’enguany s’han guardonat tres iniciatives centrades en projectes que afronten el repte de la innovació per a habitatges assequibles i sostenibles a Europa

Sostre Cívic
Foto: Sostre Cívic

L'entitat Sostre Cívic ha estat una de les tres entitats guardonades, juntament amb EET (Àustria) i RE Learn (Itàlia), amb el Premi d'Innovació Social del Consell Europeu d'Innovació.


El projecte presentat per Sostre Civil implementa de forma satisfactòria un model alternatiu d'habitatge, més just i més accessible, sense ànim de lucre, no especulatiu i transformador.


La innovació social és crucial per augmentar la resiliència i donar suport a la transformació de l'economia, alhora que posa l'atenció en les persones. Amb aquest concurs, que enguany celebra la desena edició, donem suport a les innovacions socials que aportin valor social, ambiental i econòmic. Els tres guanyadors de l'edició 2022 són entitats que contribueixen sobre manera amb els seus projectes al futur dels europeus.


A més del premi, dotat amb 50.000 euros per a cada guanyador, aquests també podran participar en una sessió de dos dies a l'Acadèmia d'Innovació Social. Aquesta ofereix serveis d'acceleració empresarial (és a dir, formació amb enfocament neurocientífic i creatiu) per ajudar els 19 finalistes d'EUSIC a desenvolupar i ampliar les seves idees.


Durant la primera fase del concurs es van rebre 28 sol·licituds. D'aquestes, 21 van ser seleccionades com a finalistes i convidades a presentar-se a la segona fase.

 

Més informació

Sostre Cívic rep el Premi d’Innovació Social de la Comissió Europea

The European Social Innovation Competition (EUSIC) 2022: the winners

Detalls

Data de publicació
8 febrer 2023
Autor
Representation in Spain – Barcelona