Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article17 juny 20201 min read

Un nou filtre d’Instagram incentiva als usuaris a descobrir les capitals de la Unió Europea

gettyimages-606017924.jpg
© EU
La Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha creat un filtre d’Instagram per conèixer i endevinar les capitals dels estats membres, en un context de reobertura en què la Comissió Europea dona suport al transport i al turisme segur i responsable dins la UE.

Els usuaris d’Instagram poden posar a prova els seus coneixements sobre les capitals europees amb un nou filtre d’Instagram. Aquesta funcionalitat mostra de forma aleatòria una imatge icònica d’una de les 27 capitals de la UE sobreimpresa a la part superior del rostre de l’usuari, qui tindrà fins a cinc segons per endevinar de quina ciutat es tracta.

El filtre, anomenat “Capitals Europees”, està disponible al perfil de la institució, a la galeria de filtres d’Instagram i en aquest enllaç. Aquesta eina vol incentivar els coneixements dels ciutadans sobre les capitals de la UE, en un context en què la Comissió Europea dona suport als viatges i turisme segur i responsable a Europa.

En aquest sentit, la institució ha posat en funcionament la plataforma Re-open EU, un web que ofereix informació a temps real sobre les fronteres i els mitjans de transport i serveis turístics disponibles arreu d’Europa. Aquesta eina vol incentivar que els ciutadans prenguin decisions responsables i ben informades sobre com gestionar els riscs relacionats amb la COVID-19 quan planifiquin les vacances i viatges durant aquest estiu i més endavant.

La Comissió Europea disposa també d’iniciatives que donen suport al foment del coneixement i difusió de la cultura europea, com ara Europeana, un portal amb continguts culturals i museístics digitalitzats de més de 3.000 institucions d’arreu d’Europa, i Cultural Gems, una pàgina que permet els ciutadans compartir i descobrir patrimoni cultural europeu al seu voltant i d’arreu de la UE.

Detalls

Data de publicació
17 juny 2020