Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Comunicat de premsa28 juny 2022Representation in Spain – Barcelona1 min read

Visita a Barcelona del vicepresident de la Comissió Europea, Margaritis Schinas

El vicepresident Schinas visita Barcelona per inaugurar la Conferència Anual de Medicines for Europe, per celebrar reunions d’alt nivell i per participar en la cerimònia de graduació de la primera promoció de l’Academia Europea Leadership

Margaritis Schinas, vicepresident per a la Promoció de l’Estil de Vida Europeu, serà a Catalunya, Espanya, aquest dijous, 30 de juny, per pronunciar la ponència inaugural de la 27a Conferència de Medicines for Europe, que se celebrarà a Sitges. També visitarà la planta de fabricació de principis actius per a antibiòtics de Centrient a Santa Perpètua de Mogoda.

 

Durant la seva estada a Catalunya, Schinas es reunirà amb el president Pere Aragonès al Palau de la Generalitat i també participarà en una taula rodona amb Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball, i altres personalitats del món de l’empresa.

 

El vicepresident Schinas conversarà amb membres de l’Academia Europea Leadership i entregarà els diplomes a la primera promoció d’estudiants del centre.

 

Podreu trobar fotografies de la visita aquí: https://audiovisual.ec.europa.eu/en/photo

Detalls

Data de publicació
28 juny 2022
Autor
Representation in Spain – Barcelona