Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Europa ens mou per la cultura

La diversitat cultural és un dels fonaments i riqueses d'Europa. La cultura és també un sector vibrant arreu del continent. Descobreix què fa la UE per protegir-la i què t'ofereix perquè la puguis conèixer de primera mà.

La Unió Europea és un lloc amb una diversitat i riquesa cultural única! Per això, des d’Europa impulsem la protecció del patrimoni cultural dels països de la UE.

 

La Cultura Mou Europa

Nou programa de la Unió Europea que permet la mobilitat d'artistes i professionals de la cultura. A través d'aquestes beques, el programa oferirà a uns 7.000 artistes i professionals de la cultura l'oportunitat d'ana a altres països, de dins i fora la UE, tant de forma individual com en grup. Les estades tindran una duració d'entre 7 i 60 dies, segons la modelitat.

Més informació

 

La Música Mou Europa

Programa de la UE per donar suport a projectes i iniciatives relacionades amb el sector musical europeu, amb l'objectiu final de promoure la creativitat i la innovació a Europa. 

Més informació

 

Joies culturals

Amb la plataforma «Cultural gems» podràs descobrir indrets inoblidables arreu d’Europa. A més, pots contribuir al mapa. Afegeix els llocs més destacats de la teva zona i comparteix-los amb la resta d’europeus!

Mapa #EUCulturalGems

 

Programa MEDIA

Amb el programa MEDIA d’Europa Creativa donem suport als sectors cultural i creatiu europeus, per tal de promoure la diversitat cultural i lingüística d’Europa i el seu patrimoni cultural, així com augmentar la competitivitat d’aquests sectors.

Més informació

 

Premi LUX de cinema

El Lux - Premi del Públic al Cinema Europeu (Premi del Públic LUX), atorgat pel Parlament Europeu i l'Acadèmia Europea de Cinema, és un símbol del compromís del Parlament Europeu amb la cultura. La iniciativa promou la diversitat cultural i dona suport tangible al cinema europeu.

Més informació

Europa ens mou