Ir al contenido principal
Logotipo de la Comisión Europea
español
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Proyecto

Creació d’una plataforma d’interconnexió de tota la cadena de valor en una pime del tèxtil

L'empresa barcelonina Manufacturas Andreu obté un finançament de 36.948€ del pla Next Generation EU per al seu projecte 'Digital Customer Journey'.

La nova plataforma d'andreu.barcelona "Digital Customer Journey" és una eina digital que crea un nou concepte en la gestió de col·leccions d'accessoris de moda per a home i que revoluciona la gestió dels processos de selecció i compra. El Customer Journey d'Andreu té 3 pilars:

  1. Concentra la gestió de tots els processos i continguts en una sola plataforma digital. Tots els continguts de desenvolupament de producte, propostes de disseny, prototips, mostres de preproducció i fins al seguiment de la producció estan sota un mateix sostre.
  1. Potencia la comunicació entre el client i Andreu. Permet gaudir d'una comunicació en temps real, intuitiva i fluïda, accessible les 24 hores, els 365 dies de l'any.
  1. Ofereix un servei totalment personalitzat de gestió de col·leccions, amb un disseny exclusiu fet a mida de les necessitats de cada client. La virtualització de dissenys i prototips a través de renderitzacions amb bessons digitals 3D accelera els processos i els fa més sostenibles al reduir la producció de mostres intermèdies.

El Customer Journey és la proposta d'Andreu per facilitar l'excel·lència en el treball col·laboratiu amb els seus clients. La eina reproduceix el viatge complet a través de la cadena de valor del procés de gestió de les col·leccions. Cada pas del viatge representa un èxit que ha d'assolir-se perquè la col·lecció avanci amb èxit. Permet reduir els esforços i costos en la gestió de la col·lecció i fa més sostenible tot el procés. Proporciona una major seguretat en la presa de decisions i gestiona col·leccions de forma àgil, segura i amb menys esforç.

L'ajut s'ha concedit en el marc del component 12 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dedicat a la política industrial i l'impuls a la competitivitat i la sostenibilitat industrial. 

 

Footer es Next Gen 2
Pilar Next Generation
Transformació digital

Financiación

Partes interesadas

Coordinadores

Manufacturas Andreu

Dirección
Barcelona, Espanya