Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article23 novembre 20201 min read

La Comissió Europea i ADOLESCENTS.CAT llancen una campanya a les xarxes per informar els joves sobre l’impacte que la UE té en les seves vides

capture_26.png
© EU
Deu vídeos d’un minut per explicar polítiques i iniciatives europees que afecten directament la vida dels adolescents.

Els joves són una part important de la societat europea, de fet,  el Tractat de funcionament de la UE emfatitza la importància de promoure la participació d’aquest col·lectiu en la vida democràtica europea. És per això que la  Representació de la Comissió Europea a Barcelona i el portal Adolescents.cat llancen aquest divendres el primer dels deu vídeos de la campanya #AdolescentsUE per informar els joves sobre l’impacte que les polítiques europees tenen en les seves vides.

Segons l’Eurobaròmetre sobre els joves publicat al 2018, un 83% dels joves europeus pensen que l’aprenentatge sobre temes europeus com ara el funcionament de la UE, les seves institucions... haurien de formar part de l’educació obligatòria. Aquesta dada mostra l’interès que té el col·lectiu per conèixer els temes relacionats amb la Unió Europa.

Els vídeos tracten sobre temes rellevants per a l’audiència d’Adolescents.cat com ara la lluita contra el canvi climàtic, el ciberassetjament, la protecció de dades personals, la portabilitat de dades, la salut i seguretat alimentària, les oportunitats laborals o les opcions de mobilitat per als joves.

Des d’avui i fins a finals de desembre s’aniran publicant els vídeos a les xarxes socials d’Adolescents.cat i al Twitter, Instagram i Facebook de la Comissió Europea

Aquí podeu veure el primer vídeo 

La resta els podreu trobar amb l'etiqueta #AdolescentsUE

Adolescents.cat

ADOLESCENTS.CAT és la comunitat més gran i més influent pels joves de Catalunya. Un espai on s'informen i s'entretenen més de 500.000 nois i noies. Conscients de la responsabilitat que suposa gestionar una comunitat d'usuaris d'aquesta edat, l'equip treballa posant l'accent en els valors com la igualtat, la diversitat, l'esforç, l'actitud positiva, la solidaritat, la participació i el sentit crític. Tot plegat amb la intenció de fomentar una societat millor, sense assetjament, plena d'empatia i joves lliures.

Detalls

Data de publicació
23 novembre 2020