Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Article16 maig 2024Representation in Spain – Barcelona1 min read

La Universitat Rovira i Virgili, entre els Campions de la Igualtat de Gènere en Investigació i Innovació del 2023

URV EU Gender Equality

La Comissió ha anunciat les tres institucions guanyadores del Premi «Campions de la Igualtat de Gènere de 2023»: la Universitat Rovira i Virgili, de Tarragona, el Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS), de França, i la Technological University of the Shannon: Midlands Midwest, d’Irlanda. Cada guanyador rebrà un premi de 100.000 euros.

Iliana Ivanova, comissària d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, ha declarat: «Felicito de tot cor els guanyadors del Premi Horitzó Europa als «Campions de la Igualtat de Gènere». Els seus èxits notables a l’hora de crear entorns de treball més igualitaris des del punt de vista del gènere són una font d’inspiració per a les organitzacions de tot l’espai europeu de recerca. Tinc moltes ganes de saber com col·laboraran els nostres nous campions per reforçar la Lliga de Campions que vam encetar l’any passat amb la primera edició d’aquest premi».

El Premi de la UE als «Campions de la Igualtat de Gènere», un reconeixement anual que es va posar en marxa el 2022, és la iniciativa de la Comissió Europea encaminada a reconèixer i celebrar els excel·lents resultats de les organitzacions acadèmiques i de recerca europees amb la posada en marxa dels plans d’igualtat de gènere. Té per objectiu complementar i impulsar el criteri d’admissió de disposar d’un pla d’igualtat de gènere, així com servir d’incentiu per impulsar plans i polítiques inclusius en matèria d’igualtat de gènere en el marc del nou espai europeu de recerca (EER).

Podeu consultar-ne els detalls aquí.

Detalls

Data de publicació
16 maig 2024
Autor
Representation in Spain – Barcelona