Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Últimes notícies

Mel d'Eivissa
  • Article

La Comissió ha aprovat la inclusió de la «Miel de Ibiza/Mel d’Eivissa» com a producte en el Registre de Denominacions d’Origen Protegides (DOP). Es tracta d’una mel produïda per abelles a partir del nèctar de flors de determinades plantes que es troben a Eivissa.

  • 2 min read

Esdeveniments

Mapa 3
Europa ben a prop

Troba un centre de la UE a Catalunya i les Illes Balears

En profunditat

III Curs Estiu Sofia Corradi
  • Article

Nova edició organitzada pel CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs), l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Representació de la Comissió Europea, per analitzar les eleccions, l'acció exterior i l'economia europees.

  • 2 min read
Mapa dels projectes NextGenerationEU a Catalunya i a les Illes Balears

La Comissió Europea ha impulsat Next Generation, una estratègia que és molt més que un pla de recuperació. Una oportunitat única per sortir més forts, sostenibles i digitals de la pandèmia. En aquesta pàgina trobaràs una mostra representativa de projectes a Catalunya i les Illes Balears.

Li deien Kalopsia
Una adaptació del conte “Kalòpsia, un planeta no tan diferent” editat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Una història de ficció per transmetre valors europeus com ara la solidaritat o la tolerància als més petits.

Destacats

Els fets més rellevants de l'actualitat comunitària per als propers 15 dies.