Skip to main content
European Commission logo
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Europa ets tu

Pau, llibertat i independència energètica

Autocars escolars per a Ucraïna

Al voltant de 5.7 milions de nens en edat escolar a Ucraïna s'han vist afectats per la guerra de Rússia. Hem donat 14 milions d'euros per a la compra i transport d'autocars per a escoles ucraïneses. Demanem a entitats públiques i privades unir-se a la causa.

El futur del camp, el nostre futur

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha editat cinc vídeos curts i ha participat en la producció d’un documental, que s’ha emès al programa 30 minuts de TV3, sobre la nova pagesia a partir de projectes concrets.

Últimes notícies

Europa al voltant meu

Troba un centre de la UE a prop teu a Catalunya i les Illes Balears

En profunditat

Premi Europa Jove

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa convoquen el “Premi Europa Jove” amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca i l’interès dels joves estudiants de batxillerat per la realitat europea.

Concurs "Del camp a taula"

Envia'ns la teva recepta feta amb productes de temporada i guanya premis amb el nou concurs impulsat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Li deien Kalòpsia

Una adaptació del conte “Kalòpsia, un planeta no tan diferent” editat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Una història de ficció per transmetre valors europeus com ara la solidaritat o la tolerància als més petits.

Destacats

Agenda Europea

Els fets més rellevants de l'actualitat comunitària per als propers 15 dies.