Skip to main content
European Commission logo
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Europa ets tu

Pau, llibertat i independència energètica

Autocars escolars per a Ucraïna

Al voltant de 5.7 milions de nens en edat escolar a Ucraïna s'han vist afectats per la guerra de Rússia. Hem donat 14 milions d'euros per a la compra i transport d'autocars per a escoles ucraïneses. Demanem a entitats públiques i privades unir-se a la causa.

Next Generation a prop teu

La Comissió Europea ha impulsat Next Generation, una estratègia que és molt més que un pla de recuperació. Una oportunitat única per sortir més forts, sostenibles i digitals de la pandèmia. En aquesta pàgina trobaràs una mostra representativa de projectes a Catalunya i les Illes Balears.

Últimes notícies

Esdeveniments

Europa al voltant meu

Troba un centre de la UE a prop teu a Catalunya i les Illes Balears

En profunditat

Premi Europa Jove

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa convoquen el “Premi Europa Jove” amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca i l’interès dels joves estudiants de batxillerat per la realitat europea.

Li deien Kalòpsia

Una adaptació del conte “Kalòpsia, un planeta no tan diferent” editat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Una història de ficció per transmetre valors europeus com ara la solidaritat o la tolerància als més petits.

Destacats

Agenda Europea

Els fets més rellevants de l'actualitat comunitària per als propers 15 dies.