Skip to main content
European Commission logo
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Informació per a refugiats ucraïnesos i per poder-hi col·laborar

Enllaços d'interès d'institucions de diferents nivells i empreses per a les persones que fugen de la guerra a Ucraïna i els ciutadans que volen col·laborar-hi a través d'aportacions, voluntariat i l'acollida de desplaçats.

Pàgina de la Comissió Europea amb informació per als refugiats ucraïnesos i els ciutadans europeus que vulguin aportar la seva ajuda. Disponible també en ucraïnès.
Pàgina del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions del Govern amb informació per a persones desplaçades.
Pàgina web de la Generalitat de Catalunya amb informació per a refugiats, ciutadans que vulguin col·laborar i per a empreses afectades pel conflicte.
Pàgina web impulsada per la Fundació CEOE amb ofertes laborals per ajudar a la integració social de les persones refugiades provinents de Ucraïna.
Iniciativa d'Euraxess per oferir informació sobre totes les accions a nivell europeu i nacional per ajudar als investigadors ucraïnesos que fugen de la guerra.
Iniciativa impulsada des de la Universitat de Vic per oferir oportunitats en el camp de la recerca a estudiants i investigadors ucraïnesos que fugen de la guerra.