Skip to main content
European Commission logo
català
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Informació per a refugiats ucraïnesos i per poder-hi col·laborar

Enllaços d'interès d'institucions de diferents nivells i empreses per a les persones que fugen de la guerra a Ucraïna i els ciutadans que volen col·laborar-hi a través d'aportacions, voluntariat i l'acollida de desplaçats.

Solidaritat de la UE amb Ucraïna

Solidaritat de la Unió amb Ucraïna

Pàgina de la Comissió Europea amb informació per als refugiats ucraïnesos i els ciutadans europeus que vulguin aportar la seva ajuda. Disponible també en ucraïnès.
Ucrania Urgente

Ucrania Urgente

Pàgina del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions del Govern amb informació per a persones desplaçades.
Catalunya amb Ucraïna

Catalunya amb Ucraïna

Pàgina web de la Generalitat de Catalunya amb informació per a refugiats, ciutadans que vulguin col·laborar i per a empreses afectades pel conflicte.
Empresas por Ucrania

Empresas por Ucrania

Pàgina web impulsada per la Fundació CEOE amb ofertes laborals per ajudar a la integració social de les persones refugiades provinents de Ucraïna.
ERA4Ukraine

ERA4Ukraine

Iniciativa d'Euraxess per oferir informació sobre totes les accions a nivell europeu i nacional per ajudar als investigadors ucraïnesos que fugen de la guerra.
Science for Ukraine

Science for Ukraine

Iniciativa impulsada des de la Universitat de Vic per oferir oportunitats en el camp de la recerca a estudiants i investigadors ucraïnesos que fugen de la guerra.