Skip to main content
European Commission logo
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Dilluns 3 d’octubre

Estrasburg: el Parlament Europeu celebra la primera sessió plenària del mes d’octubre en què tindrà lloc la votació de la directiva sobre el carregador comú i es debatrà sobre la Unió Europea de la Salut. Els eurodiputats també debatran sobre les amenaces transfontereres en matèria de salut. Més informació.

Luxemburg: Eurogrup

UE: Setmana Europea de l’Espai

 

Dimarts 4 d’octubre

Luxemburg: ECOFIN

 

Dijous 6 d’octubre

Barcelona: els ambaixadors espanyols del Pacte Europeu pel Clima es reuniran a la Representació de la Comissió Europea a Barcelona el proper dijous 6 d’octubre de 9h a 13h per  debatre, entre d’altres , l’impacte del canvi climàtic a Catalunya, les expectatives de cara a la cimera de la COP27 i les propostes per a la regió dels Pirineus.

 

Divendres 7 d’octubre

Barcelona: l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el Col·legi d’Economistes de Catalunya, amb el suport de Foment del Treball Nacional i el Consell General d’Economistes d’Espanya, organitzen una presentació-diàleg sobre la proposta de directiva sobre diligència deguda de les empreses en matèria de sostenibilitat. La trobada tindrà lloc de 12h00 a 13h30 a la sala d’actes del Col·legi i comptarà amb la participació del diputat Adrián Vázquez, president de la comissió d’Afers Jurídics del Parlament Europeu i ponent alternatiu de la proposta de directiva.

Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà: l’Euroregió Pirineus Mediterrani organitza una acció de neteja del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà  en el marc de la iniciativa Let’s clean up Europe on hi participaran voluntaris de 4rt ESO de l’Institut de Castelló d’Empúries i alguns ambaixadors espanyols pel clima que el dia abans s’hauran reunit a Barcelona. L’acte també comptarà amb la participació de diferents autoritats entre les quals Manuel Szapiro, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

 

Dilluns 10 d’octubre

Brussel·les: Sessió informativa per a periodistes sobre la Setmana Europea de les Regions (EURegionsWeek 2022), seguida d’una roda de premsa amb els comissaris Schmit i Ferreira.

 

Dijous 13 d’octubre

Brussel·les (fins l’endemà):Consell de Justícia i Afers d’Interior