Skip to main content
European Commission logo
Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Agenda europea del 5 al 16 de juny

Dilluns 5 de juny

Sant Pol de Mar. El 5 de juny, amb motiu de les Jornades LUX de Cine organitzades pel Parlament Europeu i l’Acadèmia del Cinema Europeu, el Cine Club Akira projectarà el film nominat ‘Alcarràs’ (2022), de la cineasta catalana Carla Simón.

Dimecres 7 de juny

Sant Pol de Mar. El 7 de juny, amb motiu de les Jornades LUX de Cine organitzades pel Parlament Europeu i l’Acadèmia del Cinema Europeu, el Cine Club Akira projectarà el film nominat ‘Alcarràs’ (2022), de la cineasta catalana Carla Simón.

Dijous 8 de juny

Luxemburg. Consell de Justícia i Afers d’Interior

Sant Pol de Mar. El 8 de juny, amb motiu de les Jornades LUX de Cine organitzades pel Parlament Europeu i l’Acadèmia del Cinema Europeu, el Cine Club Akira projectarà el film nominat ‘Triangle of Sadness’ (2022), del cineasta suec Ruben Östlund.

Divendres 9 de juny

Luxemburg. Consell de Justícia i Afers d’Interior

Sant Pol de Mar. El 9 de juny, amb motiu de les Jornades LUX de Cine organitzades pel Parlament Europeu i l’Acadèmia del Cinema Europeu, el Cine Club Akira projectarà el film nominat ‘Will-O’-The-Wisp’ (2022), del cineasta portugués João Pedro Rodrigues.

Diumenge 11 de juny

Estocolm.Reunió informal de ministres d’Agricultura i Pesca.

Dilluns 12 de juny

Estrasburg. El Parlament Europeu acull una sessió en què rebrà el president de Xipre, Nikos Christodoulides, i el de Kosovo, Vjosa Osmani. Els eurodiputats debatran i votaran sobre la Llei d’Intel·ligència Artificial, l’informe final de la comissió d’investigació sobre Pegasus, i sobre noves normes per millorar la circularitat de les bateries. Els diputats també es pronunciaran sobre la necessitat d’assegurar uns requisits mínims per als períodes de pràctiques i sobre una proposta legislativa per combatre la violència contra les dones. Més informació.

Estocolm.Reunió informal de ministres d’agricultura i pesca.

Luxemburg.Consell  de Treball, Política Social, Salut i Consumidors

Dimarts 13 de juny

Estocolm.Reunió informal de ministres d’agricultura i pesca.

Luxemburg.Consell  de Treball, Política Social, Salut i Consumidors

Dijous 15 de juny

Luxemburg.Reunió de l’Eurogrup.

Divendres 16 de juny

Luxemburg. Consell d’Economia i Afers Financers

Barcelona. El 16 de juny, l’Associació Ucraïnesa Djerelo, establerta a Barcelona des de fa més de deu anys, organitza una representació teatral anomenada ‘Teatro del Alma’. L’obra, que s’interpretarà a l’Ateneu Barcelonès, és a més un projecte d’artteràpia per a refugiats de la guerra.