Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Header Europa ens Mou
Europa ens mou

Europa ajuda els joves a formar-nos, a créixer, a ser més sostenibles, a apropar-nos a la cultura i molt més! Ens permet viatjar, conèixer altres països i viure arreu del continent. Enguany, Any Europeu de la Joventut, més que mai, Europa ens mou!

Les representacions de les institucions europees a Barcelona i Transports Metropolitans de Barcelona impulsen una campanya perquè coneguis i puguis aprofitar totes aquelles eines que la Unió Europea ofereix als joves perquè puguin exercir els seus drets, formar-se i créixer com a persones i incentivar la seva curiositat.

Vols saber quines? T'ho expliquem!

Europa ens mou per la cultura - horitzontal

La diversitat cultural és un dels fonaments i riqueses d'Europa. La cultura és també un sector vibrant arreu del continent. Descobreix què fa la UE per protegir-la i què t'ofereix perquè la puguis conèixer de primera mà.

Europa ens mou per descobrir - horitzontal

Europa ens permet viatjar, estudiar, treballar i viure lliurement arreu del continent. Fent-ho, exerceixes un dels teus drets fonamentals com a europeu. La Unió Europea t'ofereix totes aquestes eines perquè ho puguis fer fàcilment!

Europa ens mou per formar-nos - horitzontal

Segur que coneixes Erasmus. Però sabies que també en pots fer durant la secundària, si estàs fent un mòdul de formació professional o si vols ser un emprenedor? Vols fer un voluntariat amb les despeses cobertes? Aquí en trobaràs més informació!

Europa ens mou pel planeta - horitzontal

El canvi climàtic, la protecció de la biodiversitat, l'economia circular... Els joves europeus podem involucrar-nos de moltes maneres per protegir el nostre planeta. Aquí t'expliquem com!

Europa ens mou per créixer - horitzontal

Europa ofereix moltes eines perquè puguis viatjar, formar-te, compartir i créixer. Aquí tens un recull de tots aquests recursos que t'ajudaran en cada etapa de la teva vida.

Europa ens mou