Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Debats públics

La Nova Ruralitat: dona, innovació i tradició

El món rural, entre altres, és un gran damnificat en la cursa del progrés i la dicotomia urbà-rural que ha marcat les decisions del segle passat. Una Europa del segle XXI requereix una revisió profunda del model.

La Fundació PIMEC, amb el suport de Pallars Actiu, organitza aquesta jornada, en format híbrid; presencial i online, amb l’objectiu de proposar un enfocament innovador, una mirada al món rural des de la perspectiva de la complexitat i la postmodernitat, que faci de palanca tractora de l’esperit emprenedor i la revisió de l’epistemologia feminista per a inspirar nous itineraris que parteixin de qüestionar les lògiques binàries (masculí-femení, treball-família, producció-reproducció, racional-emocional, públic-privat , rural-urbà) i de les premisses universalistes que tendeixen a l'homogeneïtzació de les experiències. Un canvi estructural en què la dona, la innovació i la tradició trobin nous espais per a generar els canvis que més s’ajustin als nous temps.

La jornada vol ser un punt d’inspiració, de reflexió, de posada en comú d’experiències d’èxit i de generació de reptes per una agenda de la Nova Ruralitat.

  • desenvolupament rural | drets de la dona | innovació
  • dimecres 20 octubre 2021, 09:30 - 13:30 (CEST)
  • Tremp, Espanya
  • Retransmissió en directe disponible

Informació pràctica

Quan
dimecres 20 octubre 2021, 09:30 - 13:30 (CEST)
On
Espai Cultural La Lira
Tremp Lleida, Espanya
Llengües
Spanish
Lloc web
Inscriu-t'hi

Descripció