Skip to main content
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Debats públics

Jornada "Pobles vius i actius: innovació al sector agroalimentari" a Tortosa

Estratègia europea, oportunitats i experiències innovadores als territoris rurals

La Diputació de Tarragona organitza la Jornada "Pobles Vius i Actius: Innovació al sector agroalimentari. Estratègia europea, oportunitats i experiències innovadores als territoris rurals", que tindrà lloc el proper divendres 29 d'abril de 2022 de 12 a 14h a la Fira Expoebre (Av. Remolins, 17-21, 43500 Tortosa). 

Els objectius de la jornada són donar a conèixer l'estratègia europea en la implementació de programes de desenvolupament rural i la promoció dels productes locals, presentar el projecte d'especialització i competitivitat territorial (PECT) Pobles vius i actius que lidera la Diputació de Tarragona i en el qual s'emmarca la jornada, explorar les oportunitats de finançament en l'àmbit de la innovació agroalimentària i donar visibilitat a experiències innovadores en l'àmbit agroalimentari als territoris rurals que puguin servir d'exemple i inspiració com a bones pràctiques.

La jornada comptarà amb la participació virutal de Ricard Ramon, cap d'unitat adjunt a la Direcció General d'Agricultura de la Comissió Europea.

Al finalitzar la jornada hi haurà un espai de trobada i networking on les persones assistents podran intercanviar impressions amb els ponents i projectes presentats i fer xarxa mentre coneixen i degusten els productes de les experiències participants a la taula rodona.

 

  • política agrícola
  • divendres 29 abril 2022, 12:00 - 14:00 (CEST)
  • Tortosa, Espanya

Informació pràctica

Quan
divendres 29 abril 2022, 12:00 - 14:00 (CEST)
On
Fira Expoebre
Av. Remolins, 17-21, Tortosa Tarragona, Espanya
Llengües
Catalan

Descripció